Bästa sidorna att köpa svenska domäner på 2020

Vilka är egentligen de bästa sidorna att köpa svenska domäner på 2020? Om vi börjar med att försöka beteckna vad vi anser vara 'svenska domäner' så är det domäner vars ändelser är populära i Sverige. De vanligaste är .SE, .NU samt .COM. I denna lista har vi valt att fokusera på .SE och .NU eftersom dessa är de två mest vanliga domänändelserna som associeras med svenska domäner.

1. Heter.se hittar du över 500 svenska domäner som är till salu. Vi må vara lite partiska men sanningen är att Heter.se är den svenska sida som har flest .SE-domäner ute till salu. Vi vågar även påstå att vi har flest bra domäner ute till salu. Heter.se har en garanterad svarstid på inom 24h och som köpare kan man dessutom försäkra sig om att de domäner som ligger ute är till salu till rätt pris.

2.Tradera.se har de en specifik kategori för domännamn där man kan buda hem domäner. Säljarna väljer själva om det är ett fast pris eller en auktion och i skrivande stund är det 175 domäner ute på sidan. 

3. WN.se kan man se domäner folk lägger ut lite hipp som happ. Nackdelen är att man behöver vara registrerad för att kunna skicka ett PM till försäljaren samt att forumet har börjat bli rätt inaktivt på sistone.

4. På de amerikanska sidorna Dan.com samt Sedo.com finns också en hel del svenska domäner utlagda. De flesta är dock ute för intresseanmälan och det är oklart om de som har lagt ut dem faktiskt vill sälja.